Friday, February 18, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

pe benda nie..??? contest ke..???

aku pown sebenar nyer jumpa benda nie masa blogwalking kat blog2 yang blogwalking blog aku. lepastue jumpa sal segmen nie. macam best jer. selama nie aku asyik join contest je. why not aku try yang nie lak..

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

anjuran BEN ASHAARI


kebetulan follower aku pown bawah 100(walaupon dh 2thn beblog). jadi aku join la.. ngeeeeee~

9 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
kita sama2 baru a nih..
meriah nya blog dia.. suka2.. salam kenai salam ziarah.. salam singgah ya..

_Nadh_

mizzkechique said...

yeehaa..terbang cni dri blog inchik ben...
salam kenal..

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Yati Ali said...

singgah jln2 dr blog en ben

R E A D.. said...

follower no.51. jom terjah n follow my blog yer..

DeeBa_DeBaB said...

hye..
kunjungan dari blog abg ben..

sya dh follow awk:)
nice blog.. saya suka. hehe

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

Amy said...

amy datang cney...amy ada tag tuk are tia kat blog amy...jom...

Lulu caldina said...

kita semua masih belajar...
semoga terus maju jaya...