Wednesday, February 16, 2011

Contest Pose Menarik

contest owh contest....!!!!!! ofkoz ak nk join.. ngeeeee..
kali nie aku nk join plak contest pose menarik anjuran ALYN ZAKREE..


meh tgok apa syaratnya .

1. Mestila kena bikin entry dulu . Simple entry .
then , letak banner (dlm entry) okayy ?
tak kisah lah klu nk letak d sidebar pun . tp mcm nyusahkan pula . ikot laa .

2. Lepas tu tempek gambar korang SATU sahaja . Not more than that .

3. Tag 3 orang sahaja ! *make sure depa tau .
klu depa nk amik ke tak mau , up to them .
(:

4. Follow blog Nuralyn yg simple saja ni .

5. Nuralyn tak kisah gaya pose korang yg mcm mane asalkan
menarik . korang nk tunggang tebalik ke hape
tak kisah okay .

6. Siap entry da ? so sekarang , link ja entry korang kat Nuralyn .
Nuralyn akan terjah blog korang !
itu penting .

7. Contest ni untuk kaum sejenis Nuralyn saja .
GIRLS only . huhuhu .
and FYI , tarikh mula 12 Februari - 12 Mac .


jadi aku pertaruhkan gambar kat atas nie. gambar masa dinner raya KAKOM KMPk. kredit to yaya sebab sudi jadi fotographer aku. huhuhu..

aku tag sesape jer yang nak masuk
juerk
dayah
elya


KALAH..T_T

2 comments:

nuralynZAKREE said...

wahhhh... baju apakah ? huhuk .
suka menari ker tuu ? btw , klu ya , minat yg sama
dgn Alyn . hak3~ okayy , terima kasih join tauuu ...

are-tia said...

atia memang minat sangat2 menari.. same ke..?? waaaa... suke3..

btw thanks jugak sebab sudi terima penyertaan atia and follow blog atia.. kalau ada contest lagi roger2 la ye.. huhuhu..