Wednesday, February 2, 2011

contest gambar paling warna warni

contest gambar warna warni anjuran SELIPAR MERAH HITAM. macam best jer. jadi aku nak join...!!!!

syarat2

1.Be followerss
2.Letak banner comel yg kat atas tu kat sidebar blog you guys sepanjang contest ni berlangsung
3.Buat entry pasal contest and refer balik link
ni kat blog korang and bagi satu ayat kenapa korang patut menang.
Eg:Saya patut menang kerana saya nak menang :)
4.Wajib letak gambar paling warna warni yang korang ada and kena ada orang dalam tu.*yang atas tu sekadar banner ye :D
5.Tag 5 kawan yang rasa berminat nak join contest
6.Closing Date : 28th February 2011


dalam syarat dia ada cakap kena ada orang dalam gambar. tapi tak limit bape orang kan. jadi aku pertaruhkan gambar reunion sekolah rendah aku untuk contest nie. warna warni pakaian kami semua kan. huhuhu..

"saya patut menang kerana.... gambar kat atas nie memang layak untuk menang sebab warna warni. hehehehe.."

2 comments:

NurAkma85 said...

Salam... Boleh x ajarkan akak cmne nk create blog yg agak menarik cam adik wat. adik belajar dari manee wat blog camni?

are-tia said...

wslm.. saye blaja dgn rajin blogwalking blog org laen.. akk right klik jer kt widget yg akak berkenan.. ble akk right klik open in new tab.. lpstue akk pilih jela widget yg bkenan.. kt blog akk bkak design.. lepastue add new widget kt layout.. copy paste url yg ada.. tue jela..