Monday, February 14, 2011

aku rindu nak menari...!!!!!

dulu aku suke sangat menari. dari zaman sekolah lagi. tapi kat sekolah menengah aku tak de chance lansung nak menari. sampai la aku masuk matrik. baru aku dapat menari. yang bestnyer kalau masuk tarian nie, kita dapat pakai baju macam2 design. post aku kali nie aku nak citer pasal kostum yang penah aku pakai sepanjang aku aktif tarian dari matriks sampaila ke UMP..

KMPk

1st: aku mula pakai masa KAKOM acara kebudayaan bahagian tarian kreatif..(model~syafiq&manda)

2nd: masa KAKOM jugak tapi bahagian tarian asli..(model~k.ieda&pejal)

3rd: lepas je abes KAKOM aku maseh tetap terus menari. malam kebudayaan KMPk..(model~aku&daus)

4th: sambung plak majlis sambutan hari raya KAKOM. macam sama tapi ada aksesori yang laen sikit..(model~syafiq&mas)

5th: sem 2 pown aku aktif lagi. malam kebudayaan UNGGA..(model~aiman&k.ieda)


6th: last sekali majlis persaraan pengarah KMPk..(model~daus&k.fika)

^
^
^
^
abes je matriks aku diterima masuk ke UMP. aku maseh meneruskan minat aku dalam tarian. saiz badan aku tak penah jadi penghalang untuk aku menari.

UMP

1st: dinner graduasi kat HYATT hotel TC..(model~kristin,yusry,k.putri,k.az,k.ika,aisya,aku,faiz)

2nd: aku syukur sangat sebab terpilih untuk masuk FESTARI. bukan senang nak masuk nie. bahagian kreatif..(model~jojone&tito)

3rd: FESTARI jugak tapi bahagian asli. tarian inang..(model~yusry&aisyah)

4th: lepas jer FESTARI aku dapat plak masuk FESTKUM. zapin pekan..(model~k.nab&bad)

5th: yang nie aku tak sempat pakai sebab aku terpakse dikeluarkan atas sebab2 yang tak disengajakan. salah aku gak sebenarnyer..(model~che am&k.putri)

6th: event hi0 kat MS Garden..(model kristin&yusry)



rase2nyer mane 1 yang terbaek...???

1 comment:

sapik_ice said...

baju yg 1st skali.. haha.. sbb shafiq jd model nya.. hehe