Tuesday, February 22, 2011

my sleeping angel contets

aku suke giler tangkap gambar budak ngah tido. tetibe jumpa contest nie. jadi aku join la ye.

my sleaping angel contest by HIDAYATI


Inilah syarat2 penyertaan:-
1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia.
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men'LIKE' Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk "My Sleeping Angel Contest" dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 in
i. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 a
nda itu.
4. Upload gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh..., tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best.
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.

Dan sebagai penyuntik semangat kengkawan semua, inilah barisan hadiah2 yang bakal dimenangi oleh mereka yang berjaya.

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.

3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


jadi aku pinjam gambar adek aku nie untuk join contest nie. aku rasa tak yah kowt mintak izin dia. sebab dia bukan paham pe pown. ngeeeeeee~

gaya tido malu2 kambing

gaya tido malu2 gajah.. kihkihkih..


AKU TAG SEMUA FOLLOWER AKU. HUHUHU..

1 comment:

[ibuLUNAZAHRA] said...

datang sini nak kopi gambar..nt cek gambar kat page yang d like tuh ye (facebook)..good luck!

#saya amik gambar pertama ye.