Tuesday, February 22, 2011

gelagat calon PRK tarik undi

aku tak boleh berhenti gelak bile pikir ape yang terjadi baru je sat tadi. kalau ye pown nak berkempen agak2 la. banyak lagi tempat boleh tampal poster nape pintu bilik aku jugak yang jadi pilihan. macam la bilik aku nie student center. adeih..

sampai 3 poster lak tue. kalau ye pown ketokla pintu bilik minta izin ke. nie tak maen suke ati jer. aku sewa kowt bilik nie. bukan free jer. ngeeeeee~
hahahahahahaha..^_^

update: rupenyer aku dapat tau housemate aku yang pedajal bilik aku.. patutla bising jer depan bilik aku tadi.. adeih tak de keja tol minah tue. ish..

1 comment: