Wednesday, February 23, 2011

ceq nak join bloglist tomatokering

1 . buat satu entri tajuk "ceq nak join bloglist tomatokering".
done

2 . dalam entri tu letak lah banner header ceq tu ek . :)


3 . kalau boleh kritik kritik la blog ni sikit ala-ala mentor gitu . hehe :P

saya tak pandai nak kritik. tapi saya suke blog cik tomato kering sebab ada karton favourite saye sebagai layout. happy tree friend i like.. ngeeeeee~

4 . dah siap dah ? tinggalkan link korang kat komen entri ni ek . :)

oryte

1 comment:

tomatokering :) said...

tengs join laling..tapi dah tamat ritu lagi..huu

tapi xpe la..ceq masukkan jugak :)