Tuesday, February 1, 2011

contest pic hitam putih paling cool !!!

contest lagi...!!!
kali nie aku nak join plak contest yang dianjurkan oleh SI GADIS BERMATA COKLAT.

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog
ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!* contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
kh
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

so aku pertaruhkan gambar bawah nie!!!!

kalau aku menang contest nie.. aku nak blanja kawan2 aku dalam gambar nie pizza hut.. huhuhu..

2 comments:

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

gadis melayu said...

wslm.. hye jgk.. same2.. tq..^_^