Tuesday, March 1, 2011

sape boleh tolong aku..

aku dapat jadi bloglist ujang. weeeeee..~ suke3..

tapi yang merunsingkan aku. nape post baru aku tak keluar. nape behenti kat post aku yang 8 bulan lepas. patutla masa aku jadi bloglist epol. benda yang sama jadi. mula2 aku pikir sebab aku ubah URL blog aku. tapi bile harinie dapat tau jadi bloglist ujang, aku tengok benda yang sama jadi.

kenapa ea..?? ada sesape tak yang boleh tolong..??

1 comment:

Cik Aish said...

emmm tak berapa sure la..tapi pernah dgr pasal masalah ni..
cuba belek blog ni..n baca komen komen dorang mana tau leh dtg idea tntang solution nya
..
http://www.izwanyusof.com/blog/notis-khas-untuk-follower-blog-ini-widget-follower-sedang-bermasalah/