Sunday, April 3, 2011

contest gambar aku dan alam

contest gambar aku dan alam anjuran KLUK KLUK..


klik pada banner untuk join..^_^
20 April 2011..

muka budak kena tertinggal belakang.. huhu.
we're unite
seronok2 jugak.. solat jangan lupa.. 

gambar2 di atas diambil masa aku ngan klasmate aku pergi mandi air terjun kat berkelah. yang bestnya kat tempat kitorang belajar nie banyak giler air terjun. hobi kitorang kalau ada masa memang akan lepak kat air terjunla. rasa seronok and aman giler kat situ.

5 gadis melayu berendam

kat atas nie pulak masa kitorang gi air terjum panching. memang best la. 

kami suka mandi.. hehehe..
seronok..!!!

aku memang suka air. pantang nampak air sungai ke air laut ke aku akan terjun. huhuhu..

kalau dak2 universiti laen dorang mesti lepak kat mid valley. tak pown KLCC. tapi kitorang lagi best. lepak kat air terjun tak pown tepi pantai. lagi best kowt. huhuhu..

lepak at teluk cempedak.. memang the best la..

kalau ikutkan teringin nak panjat gunung. tapi tak de kesempatan. ada jer kekangan.

keindahan alam semulajadi ciptaan Allah amat bernilai dan kita sebagai manusia haruslah pandai menggunakan nikmat Tuhan nie sebaik-baiknya. aku bersyukur atas kurniaanNya. alhamdulillah..

nak tag


p/s: aku tak tau sama ada penganjur contest nie nak terima ke tak banyak2 gambar nie. tapi macam tak best jer kalau letak 1 gambar je. sebab tak jadi la cerita. huhuhu..^_^

3 comments:

tomatokering :) said...

wahh~syioknya !! :D

Tod-Tod said...

ish,sori2..jgn la kecik hati...
kalau tak silap dah komen..siries dah..
mungkin ade kesilapan kot..
penyertaan diterima..jgn risau..
anyway,nice pic there..
keep in touch n gud luck ok..;)

gadis melayu said...

hehehe.. x kecik ati.. just nk make sure jer.. huhuhu..

btw tq..^_^