Monday, August 9, 2010

my belated besday prank..

bile teringat balik nak tergelak plak. gelagat kawan2 aku yg kononyer nak prank aku masa birthday aku aritue. walau pun berjaya buat aku sedih sebab dorang buat2 tak ingat birthday aku tu. tapi hampir terkantoi jugak sebenarnye. sebab aku nie jenis yang suke pikir sebab musabab kalau sesuatu tue berlaku. tapi pandai jugak la dorang buat plan tanpa aku tau. tapi kelakar nye boleh pulak si wahyu hampir je menggagalkan usaha dorang tu. si alia ngan zati lak konon2nye buat2 wisau yang wahyu ada masalah. yang buat ak tak boleh lupe bile dorang cakap tengah tunggu ngan syam kat kereta. tapi bile aku tepon syam dia kate dia kat pekan. mane 1 yang betul nie. di situ terkantoi suda plan dorang.

teruk jugak aku kena malam tue. dorang bengang sebab nampak aku sambil lewa bila dorang bagitau wayue ada poblem. memang aku kna uli tepung dengan dorang. abis penuh 1 badan dengan tepung jagung. sebenarnye aku tak pecaye sebab aku ternampak wayue o9 ym. siap boleh tag lagi gambar kat fb. memang dah terkantoi la mase tue. lagi2 bila aku tepon syam. lagi la bertambah syak aku kat dorang. dah plak tue klu betul wayue ada poblem. nape bila aku nak tolong carik dorang kate biar dorang settlekan dulu. dorang suruh aku tunggu je dorang tepon. tak ke pelik.

tapi ape pon thanks kat korang sebab sudi celebrate besday aku. aku sebenarnye cume harapkan korang dapat hangout ngan ak je mase malam besday aku. tak harap pon pape dari korang. tue yang aku sedey mula2 tue. tapi tak sangka korang plan camtue. korang saje buat esoknye. patutla korang tak bagi aku keluar gi kuantan aritue. sayang korang sangat2. thanks again to alia, wayue, zati, nazrin, k.yana ngan ruby sebab sudi jadi kawan aku yang terbaek.

2 comments:

Elih Japahar said...

hehehe...best kan ada kawan2 baik mcm tu :) happi birthday k..

gadis melayu said...

Elih Japahar: sangat best.. terima kasih..^_^