Tuesday, June 14, 2011

Aesya Zealous 2nd Giveaway

hari nie jer dua orang tag aku untuk giveaway. kali nie aku ditag oleh kakak kembar aku. cik pulau. tq kakak..^_^

kita tengok sape antara kitorang yang bertuah. kebetulan birthday pown nak dekat dah. 31 Julai nie. agaknye antara kitorang nie sape yang akan dapat birthday present rantai yang cantik nie. huhuhu..n_n

jadi dengan besar hati aku nak join Aesya Zealous 2nd Giveaway.


jadi doa2 la kali nie bertuah. sepanjang aku berblog nie, tak pernah lansung menang GA. doa2 la kali nie dapat. untung2 dapat birthday present. heeeeee~

nak tag

1 comment:

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA n menang hdiah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote ea..